zondag 27 juni 2010

Mini album

De afgelopen week heb ik een mini album gemaakt. Dit albumpje kwam ik tegen op Corrie's site. Ik heb haar om de uitwerking gevraagd en zie hier het resultaat! Ik ben er zelf erg blij mee :)









Ik waardeer het erg wanneer je een berichtje achterlaat! :)

maandag 14 juni 2010

Creaweekend Rijswijk

Afgelopen weekend ben ik naar het CreaWeekend in Rijswijk geweest en heb me heerlijk lopen vergapen aan alles wat er op scrapgebied te koop is! Ik heb veel inspiratie opgedaan en natuurlijk ook het een en ander gekocht.
Hieronder zie je een foto van mijn aankopen.



Twee van de stempels zijn van mijn moeder, die ook gezellig mee was (thanks voor het gezellige dagje uit!). Het papierblok is van "Honey & Hugs" van Papermania.

Komende week ga ik aan de slag met de stempels en de Copics en hoop ik mijn stempel map af te maken (naar een idee dat ik tegenkwam op Scrappers Anonimous). Het resultaat zet ik hier ook weer neer, zodra het af is.

dinsdag 8 juni 2010

Kaartje voor DCL challenge 47


Ik heb me gister heerlijk uitgeleefd op een kaartje voor de Dutch Card Lovers. Hiervoor heb ik papier gebruikt uit de nieuwste cardkit van Scrapfever. Hoewel ik meestal met minder drukke dessins werk, vind ik dit kaartje erg goed gelukt.Ik houd wel van deze warme kleuren.

maandag 7 juni 2010

Een nieuw blog.......

.......of toch niet? Hier ga ik verder waar ik op mijn vorige blog gebleven was. Het vorige vond ik erg onoverzichtelijk en daarom ben ik overgestapt. Alle eerdere berichten blijven gewoon staan op het oude blog.
Veel plezier met lezen en hopelijk doe je er een beetje inspiratie van op!

Groetjes, Cindy